O nama

O NAMA

BH “IZLOG“ je prvi online servis poslovnim subjektima u Bosni i Hercegovini. Na poslovnom tržištu Bosne i Hercegovine od 2003. godine. Već dugi niz godina BH “IZLOG“  je prepoznatljiv brend obrtničke tvrtke „IZLOG“ koja u svojoj bogatoj ponudi nudi širok opseg digitalnih usluga, od najvećeg i najtraženijeg internet portala, preko Billboarda, LED display i LED city light display, promocije Vaših proizvoda i usluga, te digitalne pratforme za online prodaju proizvoda www.market.bhizlog.com

Rad BH “IZLOGA“ bazira se na organizaciji, vođenju, uređenju i održavanju web portala www.bhizlog.com koji je prepoznatljiv kao najveći i najtraženiji “web adresar” svih kompanija/firmi/preduzeća, proizvoda i usluga u Bosni i Hercegovini sa Vašim kontaktima, opisima, slikama i interaktivnom mapom i navigacijom do Vaše lokacije. 

Poslovna saradnja je dokazano Vaša višestruko isplativa marketinška investicija! Mnoge, danas poznate i renomirane kompanije, firme, preduzeća započeli su svoju karijeru predstavljajući se javnosti putem neke od naših usluga. 

Putem svog profila @esc.shoppingcenter i @bhizlog redovno radimo vlastitu promociju putem društvenih mreža Facebook i Instagram, čime direktno promovišemo sve kompanije/firme/preduzeća, proizvode i usluge koji se nalaze na www.bhizlog.com.

Koristi koje ostvarujete poslovnom saradnjom s nama:

– dajete značaj Vlastitom Businessu

– unapređujete imidž Vaše kompanije/firme/obrta, proizvoda i usluga
– budite svijest Vaših potencijalnih kupaca ili klijenata

– podstičete njihovo razmišljanje o Vašoj ponudi

– podsjećate Svoje kupce i klijente da su na pravom mjestu
– osiguravate Svojim proizvodima i uslugama popularnost i potražnju

– osiguravate Sebi i Svom Businessu mjesto na tržištu savremenog i poslovnog svijeta

Sve naše usluge su usluge kojima Vi svoj Vlatiti Business možete učiniti poznatim i traženim!

Cijenite sebe i drugi će Vas poštovati!

BH “IZLOG“ – Vaš put do cilja!

Share
Pretraži blog