LED DISPLAY

LED display postavljen na Dom sindikata

LED display prvenstveno služi kao multimedijalna reklama, na kojoj možete promovisati svoje proizvode / usluge, kao i svoju kompaniju. Mogućnost prikazivanja teksta, promidžbenih poruka, fotografija i video slike.

Tehnicke karakteristike

LED display postavljen na Domu sindikata, Sarajevo
dimenzije 6 x 3 metra, HD rezolucija
ugao gledanja 140 horizontalno i 140 vertikalno
radno vrijeme 00 - 24
prosjecna frekvencija prometa
32000 vozila u 24 sata (Izvor: Min. prometa KS).
Video prezentacija podrazumjevadnevno emitovanje Vašeg video spota najmanje jednom u pet minuta.
U toku 24 sata Vaš video spot pojavi se najmanje 288 puta u jednakim vremenskim intervalima.
Dužina video prezentacije je do 10 sekundi.
Ukupano vrijeme prikazivanja u toku 24 sata je 2880 sekundi.
Ako želite da prikažete svoj proizvod (jedan ili više njih) telop (nepomična slika) je najbolje rješenje. Iskoristite telop da prikažete svoje uspješno poslovanje.

Snaga

Veliki broj prikaza
Upečatljiv
Učinkovit
Zanimljiv

Veliki broj kompanija

Snagu prezentiranja najbolje ilustruje veliki broj kompanija koje svakodnevno svojim video spotovima privlače brojne pogleda, a svojim proizvodima brojne uzdahe. Postanite dio ove velike familije.


Pogledajte foto sa LED display-a


FIS - Kupujte sa zadovoljstvom

Vođeni željom da kupovinu pretvorimo u čisti užitak i da na jednom mjestu ponudimo sve, otvorili smo prodajne centre FIS-a širom BIH i dospjeli na tržište Evrope.
Za nas, kupac je u središtu svega i upravo je to ključ našeg uspjeha. Krenuli smo iz male obiteljske tvrtke i prvenstveno poštujući kupca-njegove želje i potrebe, uz jasnu viziju razvoja i neskrivenu ambiciju da iskoristimo vlastite kapacitete i mogućnosti, sa ponosom možemo reći da smo danas jedan od vodećih domaćih prodajnih lanaca.

Kera & Disk

Mjesto gdje cete pronaci sve za uredjene unutrasnjeg i vanjskog enterijera, od kupatila do garaze!
Granit • Keramicke pločice • Porculanske pločice • Namjestaj za kupaonice • Oprema za kupaonice • Laminati • Prateci gradjevinski materijal

Mlin Nezić

Onako kako smo se s ljubavlju i domaćinski odnosili prema svojoj firmi, to smo željeli da prenesemo i na naše kupce i korisnike naših usluga.
Naša firma je uvijek vodila brigu o kvaliteti naših proizvoda i usluga te zadovoljstvu naših kupaca. Kao potvrda toga su certifikati ISO standard 9001 i HACAP

DIREKTMEDIA TV

DIREKTMEDIA TV

Svi proizvodi predstavljeni na stranici DirektmediaTV su TOP-proizvodi prema svim ljestvicama prodaje i potražnje uz neprikosnovenu, vrhunsku kvalitetu i pouzdanost marke proizvoda.
Biramo za vas samo najbolje i najkvalitetnije proizvode. Afirmirani smo na domaćem tržištu i naši proizvodi su stalno prisutni na brojnim internetskim portalima, televizijskim kućama i u dnevnom tisku.
Cilj našeg dugogodišnjeg uspjeha je prije svega kvalitet proizvoda, profesionalno poslovanje, uspješna partnerstva i ono najvažnije: zadovoljni kupci koji su uvijek na prvom mjestu.
Uvjerite se zašto su upravo ovi funkcionalni proizvodi postali neophodni i nezamjenjivi u domaćinstvima, poduzećima, bolnicama, hotelima i tvornicama.
Načini kupovine: telefonske narudžbe, online web shop i apoteke.

 

KONTAKT

FACEBOOK  • Broj posjeta


    .